Για τη δική σας ευχαρίστηση δημιουργήθηκε το πρώτο dungeon για ενοικίαση στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα.

Στο Kingdom Of Fantasy μπορείς να διασκεδάσεις, να πειραματιστείς και πιθανόν να γνωρίσεις την άγνωστη πλευρά του εαυτού σου. Μεγαλύτερο, και καλύτερο από οποιοδήποτε ειδικά διαμορφωμένο ή όχι δωμάτιο ξενοδοχείου και σίγουρα πιο άνετο, πιο ολοκληρωμενο και πολύ καλύτερα εξοπλισμένο από οποιοδήποτε "διαμέρισμα".

Μοναδικό σε όλα του το dungeon μας είναι το πρώτο bdsm dungeon προς ενοικίαση στην Αθήνα, φτιαγμένο έτσι ώστε να σας δώσει τη δυνατότητα στους μυημένους να 14επεκτείνουν τον ορίζοντά τους και στους νέους να ανακαλύψουν τον υπέροχο και μοναδικό κόσμο του bdsm δινοντας χρωμα στη σεξουαλικη τους ζωη. Ένα dungeon προς ενοικίαση στην Αθήνα που μπορεί να καλύψει τις φαντασιώσεις από τα πιό light kinky games μέχρι και τα πιο extreme.

Είναι ένας ανεξάρτητος, πολυτελής και πλήρως εξοπλισμένος χώρος με κύριες μέριμνες τη διακριτικότητα, την εχεμύθεια και την καθαριότητα.

Βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από κεντρική λεωφόρο με διακριτικό σημείο ανεξάρτητης εισόδου και μόλις 350m από σταθμό metro. Σε λίγα μόλις μέτρα από την είσοδό του, υπάρχει και parking. Είναι 111 τ.μ. σε τρία επίπεδα. Στο άνω επίπεδο βρίσκεται το κρεβάτι, κουζινάκι με ψυγείο, καμπίνα ντουζιερα και wc. Στο ισογειο βρίσκεται το σαλόνι με πληθώρα bdsm επίπλων, καθώς και "ιατρείο". Στο υπόγειο είναι το dark room με κελί κράτησης και πολλά άλλα.

Ο χώρος ενοικιάζεται ολόκληρος και όχι τμηματικά και μόνο σε ενήλικους.

Οι φωτό που ακολουθούν θα σας δώσουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.